Paikallisia
yrityksiä

Tervetuloa palveltavaksi Kiuruvedelle!

Talli taitavat kaviot

Idyllinen laadukas harrastetalli vain kivenheiton päässä Kiuruveden keskustasta tarjoaa sinulle paljon erilaisia vaihtoehtoja.

Hotelli Peltohovi

Hotelli Peltohovissa nautit ravintolamme maukkaita makuja ja jatkat iltaasi Hovi Club & Stagelle, jonka lavalle nousee kuukausittain Suomen eturivin artisteja.

Hotelli Sininen Helmi

Matkaa ajassa taaksepäin Hankaniemen kauniisiin maisemiin. Ainutlaatuiset huoneet, turvesauna ja pulahdus Kiurujärveen viimeistelevät matkailuelämyksesi.

Spa Hotel Runni

Studio Jorma Kärkkäinen

Studiossa passikuvat ja muotokuvaukset nimityskuvauksesta mallikansioihin ja tietenkin myös miljöössä. Tapahtumakuvaukset. Käyntikortit, flyerit ja esitteet. Teen myös lehti- ja urheilukuvauksia. Toimialueeni on Pohjois-Savo, Pohjois-Pohjanmaa ja Keski Suomi.

Rapakkojoen kauppa

Rakenna tai remontoi me toteutamme sen!

Savon Kuvauskojut

Tervetuloa kuvaamaan piilokojustamme Pohjois-Savoon Kiuruvedelle, oletpa jo kokenut tai vasta aloitteleva luontokuvaaja. Opastamme alkuun ja jos sinulla ei ole luontokuvaukseen tarvittavaa kameraa tai objektiivia, voit vuokrata ne meiltä. Valmistamme ja myymme tarvikkeita valokuvaukseen. Matkailuyrityksille tarjoamme elämyspalveluita ja kojukuvauksen voi liittää vaikka tyky-päivien ohjelmaan.

Vaatekauppa Hannu

Kun haluat pukeutua, tule meille Vaatekauppa Hannuun Kiuruvedelle. Meiltä vaatteet naisille & miehille; arkeen, juhlaan ja ulkoiluun. Sinulle joka arvostat yksilöllisyyttä, laatua ja palvelua.

Kiuruveden kirjakauppa

Kiuruveden kirjakauppa on pieni perheyritys joka on toiminut 2000-luvun alusta kivijalkakauppana Kiuruveden keskustassa. Valikoimastamme löydät suosituimmat kirjauutuudet ja harvinaiset kirja-aarteet. Lisäksi paljon muuta ihanaa lahjaksi. Avasimme vastikään myös verkkokaupan josta pääset tutustumaan kauppamme tarjontaan.

Lanka-Kaisa

Lanka-Kaisa on laatuun ja hyvään asiakaspalveluun uskova, laajan valikoiman omaava lankojen ja käsityötarvikkeiden verkkokauppa. Verkkokaupan lisäksi Sinua palvelee ajanvarauksella toimiva Konttipuoti lyhyen ajomatkan päässä Kiuruveden keskustasta.

Louhin Turvetupa

Hierontoja keskustassa ”Meidän keitaalla” osoitteessa Asematie 9. Nopea ja helppo käydä vaikka ostosmatkalla. Turvehoidot ja savusaunapalvelut sijaitsevan Haapakummussa, joihin tarvitaan ennakkovaraus.
Punasuontie 10, 74700 Kiuruvesi.

Villa Kirmakka

Kirmakka-lomamökit sijaitsevat keskellä kauneinta Järvi-Suomea Pielavedellä Pohjois-Savossa. Käytössäsi on tasokkaasti varusteltuja mökkejä, jotka sijaitsevat puhtaan ja kauniin Koivujärven rannalla.
Kirmakka tarjoaa sinulle mahdollisuuden rentouttavaan lomaan keskellä lumoavaa luontoa. Tervetuloa!

Asianajotoimisto S.Tiainen Oy

Kiuruveden toimipiste, käyntiosoite: Kukkomäentie 17 74700 Kiuruvesi
puh. 045 318 7455

Ravintola Iltalypsy

Iltalypsy Kiuruvesi toimii tilausravintolana Kiuruveden kulttuuritalolla. Iltalypsy huolehtii talon tapahtumien tarjoiluista ja esitysten väliajoista.

Ikäihmisen Kaveri

Luotettavaa huolenpitoa elämän haasteissa sairauden/vamman kohdatessa, omaishoidon avuksi, arkisissa elämänaskareissa apuna. Palvelu myös lahjana tai palvelusetelillä.

Lemmikkihotelli Tassuhaka

Tassuhakalla on kissa- ja koirahoitola sekä trimmauspalvelu.

Taivallahden tassut

Koirahoitola - vain parhaimpia rapsutuksia koirallesi

Muotiike Femina

Muotiike Feminan verkkokaupan myymälästä löydät naisten muotia kokoluokassa 36-56 iloisen palvelun kera. Kurkkaa verkkokauppamme os. www.femina.fi sieltä löydät tuhansien tuotteiden valikoiman. Kivijalkamyymälämme valikoima on huomattavasti suppeampi kuin verkkokauppamme. Olet tervetullut tutustumaan sekä verkkokauppaan, että kivijalkamyymäläämme.
Terv. Kauppiatar Kati Kokkonen

Siluettiverstas

Siluettiverstas Oy on käsityöalan verstas, joka valmistaa puusta ja vanerista lastenhuoneen sisustustuotteita sekä leluja. Niissä toistuvat leikkisät eläinhahmot sekä kauniit ja harmoniset värit. Tuotteet suunnittelee kiuruvetinen taiteilija Hanna Haimivaara. Panostamme yhä enemmän myös kodin designtuotteisiin sekä tilaustöihin.

Pieni Kuvapuoti

Tervetuloa Pieneen Kuvapuotiin. Teen henkilökuvauksia studiossa sekä miljöössä, tapahtumakuvauksia, lehtikuvauksia yms. Studioni sijaitsee Niemiskylässä, vain 6,7 km päässä Kiuruveden keskustasta, kätevästi aivan Kalliokyläntien varressa. Halutessasi voit tutustua myös pihapiirissä sijaitsevaan pieneen kauppamuseoon (museo auki kesä-elokuussa). Facebook: Valokuvaaja Riitta Airaksinen Kiuruvesi Instagram: pienikuvapuotiriittaairaksinen

Kiuruveden Urheilutarvike

Paikallinen Urheiluvälinekauppa.

IT- ja DigiApu Jouko Kastarinen

Oletko valmis ratkaisemaan digihaasteet ja IT-ongelmat vaivattomasti ja tehokkaasti? Etsitkö palveluntarjoajaa, joka tuo apunsa suoraan kotiovellesi? IT- ja DigiApu Jouko Kastarinen on luotettava kumppani digitaalisten pulmien ratkaisemisessa.

Koivuniityn Pop Up-kesäkahvila

Kesäkahvila kauniissa savolaisessa maalaismaisemassa, noin 10 km päässä Kiuruveden keskustasta.

Vaatekauppa Singi

Singi on vaatettanut asiakkaitaan Kiuruvedellä jo täydet 20 vuotta. Oman maahantuonnin ansiosta (Italia, Saksa, Puola) tarjoamme sinulle yksilöllisiä asusteita uskomattoman edullisesti ilman välikäsiä.

LVI Talonputki Oy

Putkiasennus, saneeraus, kaukolämpö, urakointi ja ilmalämpöpumppujen asennus. Yli 30 vuoden kokemuksella! Kielitaito italia, suomi ja englanti. p. 041 749 3392

Kalliorannan luontopalvelut

Kalliorannan luontopalvelut tarjoaa luonnollista hyvinvointia henkilökohtaisesti ja ryhmille. Tervetuloa tutustumaan terveys-, liikunta- ja retkipalveluihimme.